Glazbena poslastica “Četri tenora”

Plakat 2017 d

Glazbena poslastica u vidu “Četiri tenora” (Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić) pružit će publici u Pagu večer za pamćenje. Koncert će se održati 17. srpnja u 21: 00 sat na Trgu Petra Krešimira IV. Njihovi koncerti donose opuštenu atmosferu, a mediteranskim šarmom i humorom lako i brzo osvajaju srca publike koja ih s pozornice ne pušta bez nekoliko bisova.

Izvedbama arije “Nessun Dorma”, Oliverove “Cesarice” i Cocine “Vilo moja” te čuvenih “Funiculi Funicula“, “Chitarre Romane“, “Grande Amore”, “Canzone per te” već su oduševili Zagreb, Split, Rijeku, Zadar i Dubrovnik, a Centar za kulturu i informacije Pag pobrinuo se da oduševe i Pag.
Četiri tenora uistinu su prava senzacija na glazbenoj sceni.
Zbog velikog interesa ulaznice za koncert “Četiri tenora” od srijede 12. srpnja mogu se kupiti i u prostoru Turističko informativnog centra u Veloj ulici. Ulaznice se prodaju i u uredu Centra za kulturu i informacije Pag na adresi Od Špitala 2, iznad Gradske knjižnice. Sjedeće ulaznice prodaju se po cijeni od 60,00 kuna, a broj sjedećih mjesta je ograničen. Organizator koncerta “Četiri tenora” je Centar za kulturu i informacije Pag.