U organizaciji Centra za kulturu Pag u četvrtak 13. kolovoza u 20:30 sati u Kuli Skrivanat u Pagu održat će se predstava za djecu “Djevojčica u ulozi detektiva.” Ulaznice za predstavu prodavat će se na ulazu sat vremena prije predstave po promotivnoj cijeni od 10 kuna za djecu i 20 kuna za odrasle.

Super zabavna dječja predstava o zanimanjima „Djevojčica u ulozi detektiva“ sadrži obilje nepredvidivih i uzbudljivih događaja koji prate Djevojčicu u napetoj potrazi za misteriozno nestalim psom. U ovoj nezaboravnoj avanturi, Djevojčica susreće različite likove koji joj pomažu da pronađe svog psa, te se u razgovoru sa njima upoznaje sa prednostima i manama njihovih zanimanja.

“Što je to uznemirilo Poštara? Tko je pojeo Mesarova omiljena rebarca? Zašto se Detektiv našao usred šume maskiran u drvo, te hoće li Djevojčica spasiti psa od ruku nemilosrdnog Krojača koji želi od njega napraviti torbicu? “Predstava je namijenjena djeci do 12 godina, ali je zanimljiva i za odrasle.

Napisali i igraju: Jasmina Šogolj i Matjaž Koman, akademski glumciScenografija i dizajn plakata: Miroslav Brletić, akademski slikar

Merkuri teatar ima preporuku Ministarstva turizma.