Sopranistica Sandra Bagarić i mezzosopranistica Martina Tomčić u organizaciji Centra za kulturu Pag 04. kolovoza u 21:00 sat u atriju Kneževog dvora održat će glazbenu večer – BelCanto – teatar marmelade.

Dva pjevačka bisera, sopranistica Sandra Bagarić i mezzosopranistica Martina Tomčić već neko vrijeme zajedno nastupaju na raznim svečanim događanjima pod nazivom BelCante što jednostavno najbolje opisuje što je lijepo pjevanje jer je to doslovni prijevod s jednog od najmelodičnijih i najpjevnijih jezika svijeta, talijanskog.

Zajednički projekt BelCante zapravo je logičan slijed blistavih karijera ovih dviju opernih diva i inozemne kazališne scene. Isto tako velika želja im je bila približiti široj publici kazališnu umjetnost i najljepše operne, operetne i musical arije te šlagere.

Glazba. Umjetnost. Emocija. Mir. Ljepota. Ljubav. Putenost. Nježnost. Slatkoća. Radost i lakoća postojanja. Jedinstven i tako savršen instrument – g l a s.

Naš život, naš poziv i naša istinska ljubav je glazba – opera. Spoj prošlosti i tradicije, duh nekih davnih vremena i ljudi za koje vjerujemo da ih poznajemo i osjećamo, iako se nikada nismo susreli. Majke. Supruge. Glazbenice. Umjetnice. Prijateljice…

Svakodnevno tragamo za čarobnim glazbenim trenutkom. Trenutkom istine, sreće,

ispunjenosti, proživljenosti, uzbuđenosti, samoće…nije nam pri tom uopće važno da li smo na daskama pozornice, u autu, kod frizera, za štednjakom, na probi, uspavljujući dijete.

Znamo samo da se toga nikada ne želimo i nećemo odreći! A to isto želimo i svima Vama.

Ukoliko nas svjetlost glazbene čarolije, makar samo i na maleni trenutak, učini sretnijim i boljim ljudima u srcu, učinili smo ogromnu stvar za sebe same a time i čovječanstvo..

SANDRA I MARTINA

Ulaznica: 70 kuna

U pretprodaji : 50 kuna

Ulaznice će se moći kupiti od 25. 07. u prostorijama Centra za kulturu Pag, Od Špitala 2 i u Kneževom dvoru, Trg Petra Krešimira IV