Mjesto: crkva Sv. Jurja u Pagu, Vela ulica bb

Organizator: Centar za kulturu i informacije Pag

Rok prijave: 15.travnja 2017.

Centar za kulturu i informacije Pag poziva  umjetnike zainteresirane za izlaganje u crkvi Sv. Jurja u Pagu u sklopu manifestacije „Paško kulturno ljeto 2017“. Crkva Sv. Jurja izgrađena je sredinom 15. stoljeća. Više nije u sakralnoj funkciji . Krajem devedesetih godina prošlog stoljeća je obnovljena i od tada se  koristi kao galerijski prostor. Prostor za izlaganje dugačak je 16,3 m , širok 5,3 m, visok 6 m. Za ostale tehničke uvjete možete nas kontaktirati na mail: pag.centar@gmail.com ili telefon 023 611 025. Paško kulturno ljeto traje od 28.6. do 15.9. 2017. Svaka pojedina izložba može trajati 10 dana. Izlagači snose troškove postavljanja i održavanja izložbe. Molimo zainteresirane da molbu za izlaganje, životopis i kratki opis izložbe pošalju poštom na adresu: Centar za kulturu i informacije Pag, Od špitala 2, 23250 Pag  ili mailom: pag.centar@gmail.com.

 

Centar za kulturu i informacije Pag

PAŠKO KULTURNO LJETO 2017.

 PRIJAVNICA ZA POSTAVLJANJE IZLOŽBE U CRKVI SV. JURJA U PAGU

Ime:

Prezime:

Adresa:

Telefon:

E-mail:

  Vrsta izložbe:

Naziv izložbe: (nije obavezno)

Poželjno vrijeme održavanja izložbe:

Radna biografija:

______________________________________________________________

1.   Izložbu mogu postaviti akademski umjetnici i umjetnici članovi nacionalnih umjetničkih udruženja Republike  Hrvatske i zemalja članica Europske unije.

2.   Svaki autor može sudjelovati s onoliko radova koliko ih se može postaviti u crkvi sv. Jurja ili manje.

3.   Izložba će biti najavljena u svim promidžbenim i press materijalima Centra za kulturu i informacije Pag.

4.   Svaki autor je osobno odgovoran za radove postavljene na izložbi, snosi troškove dostave, postavljanja i  održavanja izložbe (čuvanje izložbe) te o svojem trošku izrađuje promidžbene i druge materijale.

5.   Organizator ne preuzima odgovornost za eventualno oštećenje ili za nestanak radova postavljenih na izložbi.

6.   Autore koji će izlagati u crkvi sv. Jurja izabrat će Centar za kulturu i informacije Pag.

7.   Vrijeme održavanja svake pojedine izložbe određuje organizator.

8.   Svaki autor, kao naknadu za korištenje prostora, Gradu Pagu poklanja jedan svoj rad.

9.   Sudjelovanje na manifestaciji Paško kulturno ljeto 2017. uključuje prihvaćanje ovih pravila.

10. Svaka pojedina izložba traje deset dana, a između dvije izložbe je jedan dan slobodan, predviđen za skidanje završene izložbe i za postavljanje nove izložbe.

11. Prijavnice se šalju poštom na adresu Centar za kulturu i informacije Pag, ulica Od Špitala broj 2, 23250 Pag ili na e-mail pag.centar@gmail.com. Rok za slanje prijavnice: 15. 4. 2017. godine.

12. Crkva Sv. Jurja je izgrađena u 15. stoljeću, a krajem devedesetih godina 20.st. je uređena kao galerijski prostor. Prostor za izlaganje je dugačak 16,3 m, širok 5,3 m i visok 6 m. Za dodatne informacije molimo kontaktirati Cetar za kulturu i informacije Pag na broj telefona 023 611 025 ili na e-mail pag.centar@gmail.com

Autor: