Poziv za izlaganje u crkvi sv. Jurja u Pagu

 

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag, a od pokroviteljstvom Grada Paga, od 26. 6. do 15. 9. se održava manifestacija Paško kulturno ljeto s brojnim kulturnim programima. Među ostalim, u crkvi sv. Jurja se postavljaju likovne izložbe (slike u tehnici ulja na platnu, kolaži, fotografije, instalacije, kostimi i sl.).  Pozivamo akademske umjetnike i umjetnike članove nacionalnih likovnih udruženja Republike Hrvatske i zemalja članica Europske unije na podnođenje prijavnice za postavljanje izložbe u Pagu za trajanja Paškog kulturnog ljeta 2015.

Prijavnicu treba poslati do 1. svibnja 2015. godine na adresu:

Centar za kulturnu i informacije Pag

Od Špitala 2

23250 Pag

ili na e-mail: pag.centar@gmail.com

Crkva Sv. Jurja je izgrađena sredinom 15. stoljeća, a krajem devedesetih godina 20. stoljeća je preuređena u galerijski prostor. Prostor za izlaganje je dugačak 16,3 m, širok 5,3 m i visok 6 m. Za ostale tehničke uvjete možete nas kontaktirati na mail: pag.centar@gmail.com ili na telefon 023 611 025. U prilogu dostavljamo fotografije prostora.  Paško kulturno ljeto traje od 1.7. do 15.9. 2015. godine. Izložba svakog pojedinog autora traje 7 dana.

 

Centar za kulturu i informacije Pag

 

Centar za kulturu i informacije Pag

PAŠKO KULTURNO LJETO 2015.

 PRIJAVNICA ZA POSTAVLJANJE IZLOŽBE U CRKVI SV. JURJA U PAGU

 

 

Ime:

 

Prezime:

 

Adresa:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Vrsta izložbe:

 

Naziv izložbe: (nije obavezno)

 

Poželjno vrijeme održavanja izložbe:

 

Radna biografija:

______________________________________________________________

 

1.   Izložbu mogu postaviti akademski umjetnici i umjetnici članovi nacionalnih umjetničkih udruženja Republike  Hrvatske i zemalja članica Europske unije.

2.   Svaki autor može sudjelovati s onoliko radova koliko ih se može postaviti u crkvi sv. Jurja ili manje.

3.   Izložba će biti najavljena u svim promidžbenim i press materijalima Centra za kulturu i informacije Pag.

4.   Svaki autor je osobno odgovoran za radove postavljene na izložbi, snosi troškove dostave, postavljanja i  održavanja izložbe (čuvanje izložbe) te o svojem trošku izrađuje promidžbene i druge materijele.

5.   Organizator ne preuzima odgovornost za eventualno oštećenje ili za nestanak radova postavljenih na izložbi.

6.   Autore koji će izlagati u crkvi sv. Jurja izabrat će Centar za kulturu i informacije Pag.

7.   Vrijeme održavanja svake pojedine izložbe određuje organizator.

8.   Svaki autor, kao naknadu za korištenje prostora, Gradu Pagu poklanja jedan svoj rad.

9.   Sudjelovanje na manifestaciji Paško kulturno ljeto 2015. uključuje prihvaćanje ovih pravila.

10. Svaka pojedina izložba traje sedam dana, a između dvije izložbe je jedan dan slobodan, previđen za skidanje završene izložbe i za postavljanje nove izložbe.

11. Prijavnice se šalju poštom na adresu Centar za kulturu i informacije Pag, ulica Od Špitala broj 2, 23250 Pag ili na e-mail pag.centar@gmail.com. Rok za slanje prijavnice: 1. 5. 2015. godine.

12. Crkva Sv. Jurja je izgrađena u 15. stoljeću, a krajem devedesetih godina 20.st. je uređena kao galerijski prostor. Prostor za izlaganje je dugačak 16,3 m, širok 5,3 m i visok 6 m.

Za dodatne informacije molimo kontaktirati Cetar za kulturu i informacije Pag na broj telefona 023 611 025 ili na e-mail pag.centar@gmail.com

 

Autor: