U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u Domu kulture u Pagu održana je predstava „Mačak u čizmama“ Kazališta lutaka Zadar. Predstava je bila poklon djeci i roditeljima za nadolazeće blagdane. Ulaz je bio besplatan, a na ulazu u dvoranu Djed Mraz je djeci dijelio poklone. Predstava je održana uz pokroviteljstvo Grada Paga te uz pomoć sponzora, tvrtke Pag 91, Paške sirane, Camping village Šimuni i Lorenco. Predstava je izazvala veliko zanimanje publike i sva su mjesta u dvorani Doma kulture bila popunjena.

Predstava je bila poklon djeci i roditeljima za predstojeće blagdane. Zahvalni smo Gradu Pagu na pokroviteljstvu te sponzorima koji su se doista s puno radosti odazvali našem pozivu. Raduje nas izuzetno veliko zanimanje djece i odraslih za predstavu. Održavanje ovako dobre predstave pred punom dvoranom je izuzetan doživljaj i vjerujem da će djeci, ali i njihovim roditeljima ostati u lijepom sjećanju, rekla je Ivana Portada, v. d. ravnateljica Centra za kulturu i informacije Pag.

Predstavu je prema istoimenoj priči Charlesa Perraulta režirao Dražen Ferenčina uz asistenciju Tamare Šoletić, scenografiju i lutke je izradio Mojmir Mihatov, glazbu je komponirao Mate Matišić, a koreografiju je izradila Sanja Petrovski. Oblikovatelj svjetla bio je Ivo Nižić, inspicijent Radojka Kozulić, voditelj tona Mate Petričević i majstor scene Robert Košta.U predstavi igraju Josip Mihatov, Juraj Aras, Zlatko Košta, Dragan Veselić, Tamara Šoletić, Sanja Zalović, Gabrijela Meštrović Maštruko, Robert Košta i Anđela Ćurković-Petković.