U sklopu “Paškog kulturnog ljeta 2012.” u Kuli Skrivanat je odigrana kazališna predstava N. Simona: “U zajedničkom stanu” u režiji Zorana Mužića. U predstavi su nastupili Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Zijad Gačić i Mladen Čutura.

“Riječ je o komediji dvaju parova: dva brata Marvina i Lea te dvije prijateljice Jennie i Fanny. Braća su po karakteru potpuno različiti. Leo je kazališni manager, oženjen je ali brak mu je na klimavim nogama. Pokušava ga na neki način spasiti, ali se ne trudi dovoljno. Prijatelj je s Fanny, glumicom s kojom je u mladosti bio u vezi pa sada pokušavaju osvježiti mlade dane… ali baš kada sve krene kako treba i kada bi se trebalo nešto dogoditi, iskrsne neki problem i ne dogodi se ništa. Marvin je pisac kojemu je umrla žena i koji se teško snalazi u ulozo samca. Jennie je glumica, rastavljena je, pa Fanny i Leo rade na tome kako bi ih spojili. Na kraju ih i spoje, no nepredviđeni problemi dovode njihovu ljubav u pitanje. U nizu komičnih obrata i brzih izmjena ljubavnih zapleta, gledatelji su se susreli sa svakodnevnicom i bliskim okružjem koje scenskom izvedbom dobiva literarno-dramski ugođaj prezentiran glumom sjajne glumačke ekipe.”

Organizator “Paškog kulturnog ljeta 2012.” je Centar za kulturu i informacije Pag, pokrovitelj Grad Pag, a sponzor Erste banka.